Self tan uden allergier

Huden er din krops største organ, som kommer i kontakt med mange forskellige kemikalier. Der er kemikalier i alt fra sæbe til self tans, så huden kommer i kontakt med rigtig mange forskellige kemikalier, som den absorberer. Selvom du ikke døjer med allergier nu, så kan du godt udvikle allergier med tiden. Det kan derfor være en rigtig god ide at overveje at bruge allergivenlige produkter allerede nu, inden du kommer til at døje med forskellige allergier.

Self tan er også noget, som mange smører på kroppen, da de på denne måde ikke risikerer solskader for at opnå en lækker solglød. Vil du gerne have allergivenlig self tan, kan du med fordel bruge tan drops fra IVY AÏA. Tan drops fra IVY AÏA virker både til kroppen og ansigtet – du behøver derfor ikke have to forskellige produkter for at opnå en lækker solglød.

Tan drops tilføjer du simpelthen bare til din normale ansigtscreme og body lotion. Tilføj 2-4 dråber til din creme, bland det sammen i dine håndflader og påfør på de valgte områder. Husk derefter at vaske hænderne grundigt. Bruger du tandrops i ansigtet og vil have makeup på bagefter, er det bedst, at du lader det tørre i 5 minutter, inden du påfører din makeup.

Den brune solglød vil blive opbygget i løbet af 3-4 dage – jo flere dråber, jo mere glød. Du kan bruge tan drops hver dag, eller når du synes, det er nødvendigt. Det kommer helt an på, hvilken glød du vil opnå. Det er dog også vigtigt at nævne, at tan dropsene ikke indeholder solfaktor, så det beskytter ikke mod solens stråler. Er du derfor meget ude i solen, skal du huske solcremen, så du mindsker risikoen for solskader. Solcreme findes selvfølgelig også i mange allergivenlige varianter, så du heller ikke risikerer at udvikle allergi af disse.