Hårfjerning: Gør det nemt og effektivt med sugaring

Sommeren er kommet til Danmark, og det er blevet tid til de bare ben, sommerkjoler og bikinier. For mange kvinder er det også blevet tid til grundig hårfjerning, så man kan få de glatte ben, bikinilinjer og armhuler, der passer perfekt til sommervejret.

Der er mange hårfjerningsmetoder derude, men det kan være svært at finde ud af, hvad der fungerer bedst. Barbering er nemt, men skal gøres ofte. Voks er effektivt, men smertefuldt. Her er sugaring til gengæld en metode, der både er effektiv, nem og giver et vedvarende resultat.

Hvad er sugaring?

Sugaring er en hårfjerningsmetode, der bruger sukkervoks til at trække hårene ud.

Der er mange fordele ved sugaring, hvilket også har resulteret i metodens stigende popularitet de seneste år. Sukkervoksen indeholder kun 100% naturlige ingredienser med sukker som hovedingrediens. Den er klimavenlig og så naturlig, at du faktisk kan spise den. Sugaring er også meget sikker for huden, så selv personer med hudproblemer, som f.eks. eksem, kan tåle at bruge den. Udover de allerede nævnte fordele, så fungerer det faktisk også som en skrub, der eksfolierer huden let og efterlader et blødt og glat resultat.

Førhen var det kun muligt at få fjernet hår med sugaring på klinik, men nu kan du også købe sukkervoksen til hjemmebrug. Hvis du leder efter et godt sugaring-sæt til hårfjerningen derhjemme, så kan du besøge Hevi Sugaring.

Hvordan adskiller sugaring sig fra voks?

Sugaring bliver tit forvekslet med voks, men der er faktisk stor forskel på de to hårfjerningsmetoder.

Den største forskel ligger i, hvilken retning hårene bliver trukket ud. Med voks trækker man hårene ud mod hårenes retnings, hvorimod man med sugaring trækker dem ud med hårenes retning. Denne forskel lyder minimal, men er essentiel for resultatet. Hårene kan nemlig nemt knække, når man bruger voks.

Den anden primære forskel er, at sugaring ikke har en negativ effekt på huden. Sugaring fjerner kun hårene, hvorimod voks også klæber sig til huden og derfor kan resultere i rødmen og hudirritation. Man kan også opleve rødmen ved sugaring, men ofte i meget mildere grad end ved voks.

Der er derved store fordele ved at vælge denne metode. Af den grund bør du overveje det som alternativ til voks. Du skal dog også være opmærksom på, at der er visse ulemper, som kan give gener ved metoden.