Hårprodukter, som ikke giver dig allergier

Der er da ikke noget mere irriterende end en tør hovedbund, der både klør og skaller af. Udover, at man kan døje med skæl, så er der faktisk rigtig mange, der har en sart hovedbund. Det betyder blandt andet, at man skal tænke over, hvilke produkter man putter i håret, så man undgår irritation og kløe.

Der findes flere hårplejemærker, der er begyndt at lave allergivenlige produkter, da mange mennesker døjer med diverse allergier. Derudover er allergivenlige produkter også for det meste bedre for miljøet, fordi de ikke indeholder kemiske stoffer, men i stedet bruger naturlige ingredienser. By Falengreen er blandt andet et mærke, som har lavet en certificeret hårplejeserie, som er allergivenlig, så man mindsker risikoen for at få allergi – eller udvikle allergi, hvis man ikke allerede har det.

I By Falengreens allergivenlige hårplejeserie er der shampoo til tørt og farvet hår, shampoo til volumen, balsam, hårserum, voks og volumen spray. Derfor har de rigtig mange produkter, så du kan pleje og sætte dit hår, som du vil, uden at få allergiske reaktioner.

De to shampooer er lavet med lav pH-værdi, så de er gode mod tør hovedbund. Shampooen til tørt og farvet hår er en fugtgivende og mild shampoo, som samtidig hjælper den din hårfarve med at holde længere og give håret et sundere fugtighedsniveau. Volumenshampooen plejer håret og giver det volumen. Begge shampooer beskytter dit hår mod solens skadelige stråler og efterlader håret blødt og glansfuldt.

Balsammen tilføjer fugt til dit hår, samtidig med at det bliver styrket. Styling kan være hårdt for dit hår, så derfor går balsammen ind og styrker håret, så det ikke bliver for slidt og knækker.

Hår serummen er god til slidt, spaltet eller ødelagt hår, som har brug for lidt kærlighed. Serummen er fugtgivende og tilføjer både styrke og fleksibilitet til dit hår.

Volumen sprayen er rigtig god til dig, der gerne vil have en masse volumen i dit hår. Sprayen giver dit hår masser af fylde, samtidig med at den beskytter håret mod at tørre ud.

Voksen er parfumefri og giver et medium til stærkt fleksibelt hold. Med denne kan du skabe definerende styles med en naturlig og holdbar finish.