Eyeliner looks med en fast eyeliner

Det er blevet populært at lave vilde eyelinerlooks på diverse platformer som TikTok, Instagram og Youtube. Ser man på videoer, hvor folk viser, hvordan man laver de fede looks, så bruger størstedelen af dem flydende eyeliner. Er man ikke til flydende eyeliner, kan det godt være frustrerende at se, at alle makeupartister kun bruger dette. MEN! Du kan sagtens lave de fede, grafiske eyeliner looks med en fast eyeliner.

Er du mere til blyantseyelinere eller faste geleyelinere, så kan du stadig lave de grafiske eyelinerlooks, man ser på diverse sociale medier. Det kan bare være, du skal være lidt mere stratetisk med, hvordan du laver dem. Grafiske eyelinerlooks kommer i mange former, så man kan lave dem på mange forskellige måder. Denne artikel gennemgår nogle stykker, som du sagtens kan lave med en fast eyeliner, hvis du har det bedst med at arbejde med disse.

Alle former for smoked eyelinerlooks laves med faste eyelinere, da disse er nemmere at børste ud eller ”smoke”, da de ikke tørrer lige så hurtigt som flydende eyelinere. Du kan derfor forholdsvist nemt inkorporere dette i en grafisk liner, hvis du har lyst til dette. Det kan for eksempel gøres ved en liner i globelinjen, som smokes, eller en liner, der går ud i en winged liner og ind i globelinjen.

Selvom rigtig mange af de grafiske linerlooks, bruger har en skarp kant, som godt kan være lidt svære at opnå med en fast eyeliner, men det er bestemt ikke umuligt. Bare husk at sørge for, at du spidser blyanten eller gelen godt, så du gør det meget nemmere for dig selv.

Eyelinerlooks med de helt store runde, buede og krøllede former, kan også være svære med en fast eyeliner. Det er igen ikke umuligt, men kræver at du prøver dig lidt frem for at gøre det.

Har du meget svært ved at lave nogle af de grafiske eyelinerlooks med din faste eyeliner, får du lige et godt tip her: brug øjenskygge! Dyp en eyeliner pensel eller en anden tynd pensel i vand og derefter i den valgte øjenskygge. Du kan nu nemt bruge dette til at lave den grafiske liner, som du måske har svært ved at lave med den faste eyeliner.