Guide: Hvad er et serum og hvordan bruger man det i sin hudpleje

Man har brugt serum som en del af hudplejerutinen i mange år. Alligevel er der stadigvæk den dag i dag mange forbrugere, der er i tvivl om hvad et serum er og hvordan de skal anvende det i deres hudplejerutine. Er du en af dem, der er i tvivl om hvad et serum er og hvordan du bruger det i den hudpleje, så er denne artikel til dig. Så læs med her og bliv klogere på hvad et serum er indenfor hudpleje.

Hvad er et serum?

Et serum er en tynd flydende væske eller lind creme, der er lavet meget koncentreret og langt mere koncentreret end din ansigtscreme er. Derfor vil serummet gå ind og give intensiv pleje og næring til din hud, på en måde som ingen andre produkter af indenfor hudplejen kan gøre det. Du kan få mange forskellige typer af serum, der alle opfylder nogle forskellige behov og er lavet til forskellige hudproblemer. Det er alt lige fra en enormt tør hud til en sensitiv hud eller til dig der kæmper med at holde rynkerne væk fra ansigtet. Det er derfor vigtigt at vælge det serum, der opfylder lige præcis din huds problemer. Det er desuden også vigtigt at vælge et kvalitetsserum, for at få den ønskede effekt. Her kan serums fra The Organic Pharmacy serum (sera) virkelig anbefales.

Hvordan bruger man et serum?

For at få den fulde effekt af dit serum, er det vigtigt at du anvender det korrekt. Det gør du ved altid at anvende dit serum på ren hud. Det vil sige, at du før du kan bruge dit serum, skal have brugt din ansigtsrens og din skintonic, men ikke din ansigtscreme. Serummet fungerer nemlig som et koncentrat og skal derfor ligges på før din ansigtscreme. På den måde kan det trænge dybere ned i huden og virkelig få mulighed for at arbejde med de problemer du har. Når du har anvendt dit serum, er det dog vigtigt at du kommer en god og nærende ansigtscreme i dit ansigt også, da du ellers kan opleve at din hud bliver tør.