Gør det nemmere for dit barn med en drikkedunk med sugerør

De fleste forældre kender til hverdagsproblemet, når den lille selv skal drikke, og dermed spilder ud til alle sider. Hvis barnet har en drikkedunk med sugerør, slipper forældre for hverdags problemerne, og drikkedunken vil med garanti gøre hverdagen en tand nemmere. Derudover kan barnet få et fast greb rundt om de nuttede drikkedunke med sugerør, hvor barnet får en mindre tendens til at spilde, eller ikke mindst miste grebet om drikkedunken. Drikkedunkene med sugerør kan bruges af børn i næsten alle aldre, pga. det helt ukompliceret design, så barnet til hver en tid vil kunne benytte dem.

En drikkedunk med sugerør er den nemmeste udvej til udflugten. Barnet kan dermed have din yndlingsdrink i drikkedunken, og medbringe den overalt, lige fra skoven til forlystelsesparken. Det hele bliver meget sjovere for barnet, uden nogen form for udfordringer for ham eller hende. Mange børn synes det er ekstra sjovt at drikke med sugerør, dermed opfordrer det barnet til at indtage mere væske i løbet af dagen.

Drikkedunke der gør hverdagen til et hit

Fordelene ved disse smarte drikkedunke med sugerør er selvfølgelig de smarteste funktioner de indeholder. Drikkedunkene gør hverdagen nemmere, både for barnet, men ikke mindst forældre. Sugerørene kan skubbes ned under låget, som dermed beskytter sugerøret og derudover holder drikkedunken tæt, så der ikke bliver spildt på turen. Barnet får hurtigt en leg med drikkedunkene, da alle børn elsker at drikke med smarte sugerør, så det hele bliver en leg.

Disse smarte drikkedunke med sugerør gør hverdagen til et hit til hver en tid. Derudover skader drikkedunkene på ingen måde barnet, da alle drikkedunkene med sugerør er fri for skadelige kemikalier. De er fri for BPA, som er et særligt hormonforstyrrende stof, som skader barnet. Derudover er drikkedunkene med sugerør også fri for diverse PVC og ftalater. Disse farlige stoffer skal til hver en tid undgås indtagelsen hos den lille, da ingen ønsker er at skade forældrenes guldklump.

  • Drikkedunkene med sugerør er fri for skadelige kemikalier
  • Drikkedunkene med sugerør er fri for BPA
  • Drikkedunkene med sugerør er fri for PVC og ftalater
  • Drikkedunken med sugerør er den perfekte løsning til barnet, der ikke drikker det optimale i hverdagen

Vigtigt for barnet med væske løbende

Det er særligt vigtigt, at børn i små aldre får godt med vand, for at undgå at blive dehydreret, dermed er drikkedunkene med sugerøret den perfekte løsning til børn, der ikke drikker det optimale.

Barnet skal nemlig have 1-1,5 liter vand om dagen, dette er særligt vigtigt for barnet, da kroppen og hjernen skal fungere optimalt, og denne balance skal holdes ved lige ved hjælp af væske. Hvis barnet ikke får den optimale mængde vand (1-1,5 L) får barnet en nedsat koncentrationsevne, hvor koncentrationsevnen er særligt vigtigt i skolen. Væske er særligt vigtigt for barnet, dermed kan alle bruge nogle tricks for at få barnet til at drikke mere. En af tingene, som til hver en tid vil få den lille til at drikke mere væske er bl.a. de smarte drikkedunke med sugerør. Dermed er det vigtigt at have drikkedunkene med overalt, så barnet altid har mulighed for at få en slurk vand. Med drikkedunkene kan forældrene dermed holde øje med, hvor meget deres guldklump har drukket i løbet af dagen.