Franchise fødselsdagsfester

Er du lidt af en nørdet type inden for et bestemt tema, og har du fødselsdag? Så er det da en helt fantastisk måde at fejre din fødselsdag – tvinge dine venner til at omfavne din besættelse! Derfor vil denne artikel komme ind på tre forskellige franchises, som mange er besat af, så du kan få inspiration til din fødselsdagsfest.

Harry Potter
Holder man en stor fødselsdagsfest, kan Harry Potter temaet være en rigtig god ide. Dine venner skal her tage kapper og skoleuniformer på. Når de ankommer til festen, kan du have cupcakes stående klar til dem. Disse vil indeni være farvet med de fire Hogwarts huse, så man ikke kan se det udenpå. Gæsterne tager en cupcake og efter første bid er de inddelt i deres Hogwarts hus. Dette giver dig gode muligheder for at holde en masse sjove konkurrencer, hvor husene dyster mod hinanden.

Derudover kan du have trylledrik-inspirerede drinks – med eller uden alkohol.

Snacks kunne være Det gyldne lyn lavet af Ferrero Rochers, spiselige tryllestave, drageæg og lignende.

Pynt kunne være flyvende nøgler, koste, bannere for de forskellige huse eller lignende.

Ringenes Herre
Til en Ringenes Herre fest, kan gæsterne få lov til at være lidt mere selvstændige. De kan selv vælge, hvilken race det vil være og hvordan de skal se ud. Det giver en mere mangfoldig fest med mange forskellige kostumer. Dette kan selvfølgelig resultere i en ”Bedste kostume” konkurrence til festen.

Snacks kunne være dragens guldmønter, elver brød, eller måske nogle af alle de måltider Hobitterne har. I forhold til drinks, så drikker de sådan set øl i historien, så det var en god mulighed, ellers kan du lave drinks – med eller uden alkohol – der er inspireret af forskellige karakterer eller lignende fra filmene.

Marvel
Marvel vil igen give flere forskellige kostumer, hvilket kunne lede til en kostumekonkurrence. Derudover er der også rig mulighed for konkurrencer, hvis gæsterne vælger at være både heltene og skurkene.

Snacks og drinks til dette kan du også nemt lave med inspiration fra karaktererne. Grønne ting kan være hulk; rød, blå og hvid for Captain America; rød for Iron Man, osv. Mulighederne er mange, så det er med at bruge fantasien – ellers kan en hurtig søgning på pinterest med garanti give dig endnu mere inspiration.