Boy or Girl: Vil du også have et Gender Reveal Party?

Venter du også i spænding på at finde ud af om den lille er en dreng eller en pige? Du venter måske med at købe babytøjet eller male børneværelset indtil du ved om hvilken farvepalette der skal bruges. Fra øjeblikket du ser den positive test har du et billede af, hvordan det bliver at være forældre. Efter ønsket om, at vide om de er sunde og raske er der for mange et dybt behov for at vide om det er en lille pige eller lille dreng, du skal til at byde velkommen.

Mens du går og venter – inden du køber tøj og maling – kan du forberede dig ved at arrangere et gender reveal party. Konceptet med at offentliggøre barnets køn ved hjælp af en kage eller ballon er blevet populært for kommende forældre i hele verden. Hvis du gerne vil dele det specielle øjeblik det er, at få kønnet at vide med familie og venner, så er denne idé noget du kunne overveje.

Invitér de nærmeste og betro dig til den du bedømmer er den bedste til at holde på en hemmelighed. Den vigtigste af begivenhederne er nemlig ikke på din checkliste: At købe kagen, ballonen, konfettirøret eller piñataen der gemmer på enten blå eller pink.

Et gender reveal party handler om, at fejre de vigtige ting i livet – det behøver ikke nødvendigvis at handle om barnets køn, men at det er første led i at lære et nyt lille menneske at kende. Så hvis du vil fejre dette led i dit barns udvikling, så er et gender reveal party måske noget for dig. Det giver dig også muligheden for, at få tiden til at gå mens du venter.

Køb din gender reveal ballon med enten pink eller blå konfetti og andre ting til festen inde på all4party.dk. Her kan du også finde et stort udvalg af dekorationer til den festlige dag.