Forkæl dig selv med baby

Der er flere nybagte mødre, som oplever, at det faktisk kan være lidt eller noget hårdt med en lille ny. Især hvis det er første gang som mor, men også ligeså med nummer to eller tre osv. Babyer er nemlig ofte forskellige. Måske er det noget, du selv kender til? Derfor kan det også være vigtigt at huske og forkæle dig selv lidt engang i mellem og huske at rose dig selv for det gode arbejde, du gør.

Forkælelse til både dig og din baby

Det kan være, det er svært for dig at forkæle dig selv 100% uden baby. Derfor kan du også sagtens forkæle dig selv samtidig med, du forkæler din baby. Det kan være, du gerne vil tage dig ekstra godt af dig og din baby ved at købe noget nyt udstyr, der kan gøre jeres hverdag nemmere. Måske du ville overveje at købe en ny bæresele til dig og din baby, og på den måde både forkæle dig selv og din krop med godt udstyr, men også forkæle din baby med en god behagelig siddeplads tæt på dig.

Lidt forkælelse er bedre end ingen forkælelse

Som nævnt kan det være, du finder det svært at tage 100% mig-tid, når du har en lille ny. Derfor er det næste råd til dig, at du ikke behøver tage en hel dag baby-fri, hvis ikke du har lyst. Det kan være at et par timer i karbad, en god løbetur eller en kort kaffe-date med veninden er nok for dig som pusterum. Du kan have mig-tid på mange forskellige måder, og måske du har nogle tætte mennesker i din omgangskreds, som vil hjælpe dig med din baby i de få timer eller dage, hvor du har brug for lidt selvforkælelse. Det kan også være du har en sød partner, som gerne vil hjælpe til.