Din sundhed i højsædet

Vil du gerne sætte dig og din sundhed i højsædet i dette år? Så er det nu du skal begynde din rejse mod en sundere livsstil! Der er mange muligheder at gribe det an på, alt fra din kost til daglig motion. Derudover kan du også supplere din kost med Orkla Care produkter, som kan gå ind og støtte bla. dit daglige vitaminindtag. Du finder Orkla Care produkter her.

Supplér med kosttilskud fra Orkla Care

For det første er det også vigtigt at spise en varieret og afbalanceret kost alle ugens dage. Det kan være essentielt for dig at inkludere en bred vifte af frugt, grøntsager, fuldkorn, kød eller plantebaserede proteinkilder. Disse fødevarer giver dig vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som din krop har brug for. Husk, at Orkla Cares kosttilskud kan være et godt supplement til din kost, hvis du ikke får nok gennem din kost, men kosttilskud kan aldrig erstatte den. Der findes mange forskellige produkter fra Orkla Care som gerne vil tjene din krop et godt formål. Det er alt fra D-vitamin, Omega 3 til Frøskaller og UniKalk. Alle fire produkter kan være med til at fylde din krops depoter op med den nødvendige energi.

Glem ej motionen

Motion er også afgørende for at skabe en sund livsstil. Du kan starte med at finde en motionsform, du nyder og finder sjovt, og på den måde gøre det til en del af din daglige rutine. Det kan være alt fra at gå, løbe, cykle, danse eller tage i fitnesscenter. Du kan fx tage en god veninde med under armen, så I kan motivere hinanden til at komme afsted til træning. Derudover kan det være nemmere at dele en sund livsstil med andre, da I husker hinanden på hvor seje i er! Regelmæssig motion kan være med til at forbedre dit hjerte-kar-system, øge din energi og styrke din krop.