Tag på den ultimative shoppeferie

Shoppingtur

Er du i gang med at planlægge din næste vilde storbyferie, hvor dit kreditkort kommer til at få brug for en ferie bagefter? Har du overvejet, hvilke transportmuligheder denne ekstraordinære shoppeferie bør have? Hvis du har planer om en vild shoppetur, som kun de færreste kan drømme om, vil du uden tvivl få behov for opbevaring af dine mange shoppefund. Selv efter at have ompakket det hele flere gange på hotelværelset, bliver det en udfordring at fragte det hele vejen hjem igen. Læs videre, og få de bedste råd til, hvordan din shoppingferie bliver den bedste af dem alle.

Shop-amok, eller shop til du segner – ferien, du længe har ventet på

For de fleste shopaholics kan en storbyferie lokke af flere forskellige årsager. Den travle hverdag er én ting, men butiksmulighederne er en helt anden ting. Du kan nemt komme til flere forskellige storbyer i Europa med en bus, som kan bookes via busbooking, som fragter dig til og fra dit ønskede hotel. Her skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt din kuffert kan veje for meget. Du kan shoppe lige så meget du vil, indtil du slider dit kreditkort op.

Når du skal planlægge den perfekte shoppeferie, er det en god ide, at du tænker længe over, hvor du ønsker dit hotel skal være. De helt store shoppedestinationer som London, Paris og Barcelona – for bare at nævne et par stykker – har rigtig mange hoteller i midtbyen, men også rigtig mange hoteller i udkanten af byen. I midtbyen vil du uden tvivl skulle betale for beliggenheden, men hvis du har planer om de helt store og daglange shoppeture, vil du takke dig selv for at kunne komme hurtigt tilbage til dit hotelværelse. Så skal du nemlig ikke ud på en længere pendlertur til udkanten af byen, før du kan befri dine arme fra de mange shoppeposer.

Planlæg din shopping ned til mindste detalje

Hvis du på forhånd har lagt en konkret shoppeplan for din tur, kan det lette lidt fra dine skuldre. Ikke mindst hvis din shoppeplan også inkluderer frokostpauser på restauranter, som du i forvejen har bestilt bord ved. Det kan være en god måde at give dig selv en fortjent pause på i løbet af en lang, travl og sjov dag, hvor du nemt kan komme til at glemme at spise. Hvis du booker et frokostbord på forhånd, lader du kroppen op, samtidig med at du kan se frem til den næste række af butikker, som er på din shoppeplan.

En god plan er en stor hjælp til enhver shoppeferie i en storby. Den giver dig en bedre oversigt over de steder, som du absolut ikke vil gå glip af, og du kan planlægge en hel dag ud fra beliggenheden af de enkelte butikker. Det er værd at huske, hvornår visse butikker bliver overfyldt i løbet af dagen, så du kan undgå disse tidspunkter. For eksempel kan det være en fordel at besøge visse butikskæder, så snart de åbner eller lige før lukketid. På den måde skåner du dig selv for et kæmpe menneskemylder.