Hold dit egen neon raveparty

Mangler du ideer til at holde en fed fest, som ingen glemmer lige foreløbig, så prøv at holde et neon raveparty! Det er bestemt ikke noget man ser ret meget – udover på film. Det ser dog ud til at være noget af en fest, som er lidt mere speciel. Hvad skal du så have styr på til en UV neon fest?

Hele pointen med en UV fest eller et raveparty er de fede lys-i-mørket effekter, man kan få med et UV lys. Derfor er UV lys essentielle for at dette kan fungere! Derefter kommer vi til de fede kostumer og den fede makeup. Du kan få UV maling til ansigtet og til tøjet – så du kan gå all in!

UV maling til tøjet fås i mange forskellige farver og er let at bruge. Du kan derfor male dit tøj, som du vil have det. Farverne skinner virkelig igennem under UV lyset, hvilket virkelig er en fed effekt. UV maling til ansigtet og kroppen gør dit raveparty endnu federe! Mal forskellige mønstre eller dele af dit ansigt og din krop. Sammen med det fede tøj, der lyser under UV lyset tager makeuppen virkelig hele looket til et helt andet niveau. Der findes endda læbestift i kraftige, neon UV farver – dine læber bliver uimodståelige under UV lyset!

For at UV malingen virkelig kommer til sin ret, skal du sørge for, at rummet til festen er helt mørkt. Så kan du tage skridtet endnu videre og købe UV pynt. Det kan være shortsglas, UV farvepulver, UV balloner, knæklys og meget mere. På denne måde er du også sikker på, at I kan se blandt andet jeres glas i det mørke rum, fordi de lyser under UV lyset.

Det bliver med garanti den fedeste lysfest, så længe du fyrer op for musikken og I går op i UV malingen – både på tøjet og kroppen.