Skal du holde 25-års fødselsdag?

Det er en helt speciel dag, når man i Danmark – specielt Jylland – bliver 25 år gammel. Er du ugift, betyder det nemlig, at kanelskyerne er på vej til dig. Det er generelt mest i Jylland, at traditionen om at give kanel finder sted, hvis man ikke er blevet gift, inden man bliver 25.

Når det er en så vigtig ting at blive 25 år, så skal man da også holde et brag af en fest! Derfor kommer der her en lille guide til, hvordan du holder den fedeste fest:

Mad og drikke
Skal du holde stor fest, er det en god ide at finde ud af, hvad der skal ske til festen. Skal I spise sammen? Skal du lave mad eller bestiller du ude fra? Skal dine gæster spise hos dig, bliver de uden tvivl glade, lige meget om du vælger at bestille mad eller selv lave det. Man siger jo, at gratis mad er den bedste mad. Så det er helt op til dit budget, om du skal vælge den dyre, men nemmere løsning og bestille mad, eller du skal tage den billige, men mere besværlige løsning og lave maden selv.

Så skal du nok også overveje, hvad I skal have at drikke. Skal dine gæster selv tage drikkevarer med, eller står du for det hele? Vil du selv stå for det, kan det være en god ide at blande drinks i store lemonadekrukker, hvor gæsterne selv kan fylde glasset. Så er du fri for at have en masse flasker til at stå over det hele. Øl og cider er også altid et godt bud til, hvad man skal have at drikke. Det er nemt, og de fleste er til det ene eller andet. Vin kan også være en god ide, hvis dine gæster skal have noget mad. Shots kan også gå hen at være en rigtig god ide – hvis I skal have et brag af en fest.

Pynt
Ingen fest uden festartikler! Sådan er det bare. Det ser altså ufatteligt kedeligt ud, hvis man ikke har gjort bare lidt ud af pynten til festen. Du kan derfor med fordel købe forskellige balloner – måske nogle der står 25 på? Konfetti og glimmer er altid en god ide til at give lidt pynt på bordet. Så kan det også være fedt at gøre lidt ud af vægge og loft. Kig på all4party.dk for inspiration.