Er danskernes fester kedelige og uden liv?

De fleste af os har nok oplevet det før: Man sidder til en fest, hvor der hersker alt andet end en fed feststemning. Lysten til at slukke for den dårlige musik og smutte hjem trænger sig mere og mere på, den dødkedelige stemning har ramt, og nu er det for sent at vende om.

Vi som danskere er ikke dem, der står med de store konfettikanoner, larmende maskiner og farvestrålende balloner, eller griber chancen til at fejre alverdens ting. Tanken om, hvorvidt det nu er for meget, og om det slige er i overkanten med pynten, er tanker, som de fleste, der planlægger en fest, kan nikke genkendende til.
Men hvorfor er det sådan, hvorfor fylder vi ikke rummet med balloner, klæder os ud i fjollet glimmertøj og lader os selv gå amok?

Burde vi ikke hylde dem, der gør noget ekstra for festen? Dem, der faktisk tør gå amok i diverse festartikler og lave en stemning og en fest, som man sent glemmer.
Vi burde hylde dem, men hvorfor stoppe der – vi har alle selv muligheden for at blive denne person, personen, der gør noget ekstra for arrangementet og tør kaste sig ud i ekstravagance, der efterlader folk målløse.

Spring ud i det, grib computeren og find en side, der lige præcis har det, du skal bruge. All4party er en oplagt mulighed, for de har alt, hvad man kunne ønske sig til en god fest, og endda til en fordelagtig pris.

Lad os hylde den ekstra indsats

Skridtet til at holde et brag af en fest med festartikler så farverige og vilde, at det kun er fantasien, der sætter grænserne, lyder skræmmende for mange, eller idéen gør i hvert fald. Vi er blevet for bange for, hvad andre nu tænker og er blevet for vant med at tage det sikre valg. Vi ved, hvad de andre plejer at gøre og er bange for, at hvis vi gør noget andet, vil det ende ud i en fiasko.

Men hvis vi tager fat i erindringerne om dødkedelige fester, hvor man tæller minutterne, til det er acceptabelt at tage hjem, hvorfor hjælper vi så ikke hinanden med at sprænge de kedelige rammer? Hjælp hinanden med at turde dette, hyld den ekstra indsats og kast dig ud i situationer, som er uvante, og slip frygten for, at det skulle gå hen og blive for meget.
Al stressen og de bange anelser er kun en barriere, vi skal nedbryde, og bag den er en fest, hvor folk ikke keder sig, hvor folk ærgrer sig over at tage hjem. Kort sagt en fest, som man sent vil glemme.