Du kan købe lasertoner til din laserprinter hos printerpatroner.dk

Har du valgt at skifte din gamle blækprinter ud med en laserprinter? Så kan du hos printerpatroner.dk få lasertoner til din nye printer. Vi forhandler lasertoner fra mange forskellige mærker, blandt andet fra Brother, Canon, Dell, Epson, HP, Lexmark, OKI og Samsung. Så ved os har du rig mulighed for at finde lasertoner til lige præcis din laserprinter.

En laserprinter bruger ikke den samme teknologi, som en almindelig blækprinter. Blæk er flydende, mens toner er tørt – man kan sige, at det er en slags blæk i pulverform. Toneren bliver lagt på papiret som tekst, og bliver derefter brændt ned i papiret med en laser. Laserprintere bruger derfor statisk elektricitet til at brænde toneren direkte ned i papiret, i stedet for at printe blækket på papiret. Når toneren bliver brændt ned i papiret, er papiret derfor ofte lidt varmt, når det kommer ud af printeren. Denne proces for laserprintere er ens lige meget om det er sort eller farvet print, om det er print på den ene eller begge sider.

En laserprinter er generelt mere økonomisk og hurtigere end en blækprinter. Fordi den brænder toneren direkte ned i papiret, er den hurtigere end en blækprinter, og kan derved printe mange sider i minuttet. I gennemsnit bruger man mindre toner med en laserprinter, end man bruger blæk med en blækprinter. Derfor er en laserprinter generelt billigst i længden, da man ikke skal skifte toner, lige så hurtigt som man ville skulle skrifte en blækpatron.

Med en laserprinter skal du bruge lasertoner i stedet for blæk, hvilket betyder, at du kan printe både billigere og hurtigere i store mængder. Toner i stedet for blæk betyder også, at udskriften er helt tørt, når du har printet – på denne måde er du sikker på, ikke at tvære blækket på din udskrift ud. Hos printerpatroner.dk har vi både originalt lasertoner og uoriginalt, men kompatibelt lasertoner. Du kan derfor selv vælge, som du vil have den bedste kvalitet ved at vælge den originale, eller du hellere vil have det billigste valg ved at vælge den uoriginale.

Det kan være, du skal skifte din gamle blækprinter ud med en ny laserprinter, hvis du gerne vil printe hurtigere og mere økonomisk. Hos printerpatroner.dk kan du købe både blækpatroner og lasertoner, alt efter hvilken printer du i sidste ende vælger til dig og dine behov.