Elegant træning

Er du træt af hård og kedelig træning, og har du lyst til at prøve noget nyt? Så kunne du give Aerial Yoga et skud! Med Aerial Yoga får du følelsen af vægtløshed, større kropsbevidsthed og dybe stræk. Har du set billeder eller videoer af Aerial Yoga ved du, hvor elegant det hele ser ud. Hvem har ikke lyst til at se elegant ud, når man træner?

Aerial Yoga er først og fremmest yoga, men med et ”hængekøje twist”. Aerial Yoga foregår i en yogaslynge, som understøtter nogle af yogastillingerne – og gør nogle mere udfordrende. Med yogaslyngen kan du træne smidighed, styrke og strække din krop, mens du hænger og gynger i luften. Du udfordrer din krop med akrobatiske øvelser, som styrker din kropsbevidsthed og balanceevne.

En del af Aerial Yoga foregår ved at hænge på hovedet ved hjælp af yogaslyngen. Her vil du kunne mærke blodet rulle i kroppen, når du skifter fra en stilling til en anden. Er du meget ukomfortabel med at hænge på hovedet, er Aerial Yoga nok ikke for dig.

Er du dog vild med yoga og vil gerne prøve en ny form af det, så er Aerial Yoga et rigtig godt bud. Det er en form for yoga, hvor du ikke bare for større kropsbevidsthed og afslapning, men også følelsen af vægtløshed og elegance. Du kommer til at føle dig som en akrobat, som flyver i luften. Det er en fantastisk følelse, som ikke rigtig er til at forklare. Prøv at google billeder eller videoer af Aerial Yoga og se, hvor elegant hele træningen ser ud. Det hele ser så fascinerende ud, at man da ikke kan lade være med at give det et skud.

Hvad skal man have på, når man dyrker Aerial Yoga? Påklædningen er egentlig meget som yoga, så et par løbetights, sportsbh og måske en trøje, som ikke sidder for løst på din krop. Så længe dit tøj ikke er for flagrende, og det er behageligt, så er du godt kørende.