Sådan kan du gøre dit outfit lidt sjovere

Nu er det snart sommer, og det betyder at dit outfit ikke længere skal skjules af en stor vinterjakke. Det giver dig muligheden for at gøre lidt ekstra ud af outfittet, og måske bliver i år året, hvor du skal ud ad døren med lidt ekstra farve på? Her får du tre tips til at gøre dit outfit sjovt til sommeren!

Prøv farvede kontaktlinser

Naturlige øjenfarver er smukke, men når man har set de samme øjne i spejlet hele livet, kan man godt få lyst til forandring. Uanset om du har lyst til at have blå øjne for en dag, eller give den gas med sorte, hvide eller farvede øjne, så er der et stort udvalg af farvede kontaktlinser online. Du kan starte eventyret med at dykke ned i De 10 bedste farvede kontaktlinser.

Farv håret med midlertidig hårfarve

Noget andet der kan give lidt ekstra farve, er håret. Uanset om du har lang, kort, tykt eller tyndt hår, så findes der midlertidig hårfarve i næsten alle farver – og bare rolig, det bliver vasket ud, så du får din egen naturlige hårfarve tilbage. En ny hårfarve kan være sjovt uanset om du skal klædes ud til festival, til sommerfest, eller bare har lyst til at prøve noget nyt. Dog skal du være opmærksom på, at midlertidige farver godt kan sætte spor i helt lyst hår, og på samme tid kan være svært at se i mørkt hår.

Find sjove accessories

Hvis de to forrige virker som en stor mundfuld, så er det også muligt at finde søde og sjove accessories, der giver lidt ekstra farve. Det kan være alt fra blomstrede armbånd til farvede plastikringe og hårbånd. Her er det kun fantasien der sætter grænser, for der findes super mange forskellige typer accessories, der passer perfekt til det dejlige sommervejr forude.

God fornøjelse!